Kağızman Yunus Emre Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimin ilke ve amaçlarını geliştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitim öğretim ortamı oluşturmayı hedefleyen. minik adımlarla geleceğe yürüyen, çağdaş bir gelecek için öğrencilerimizin yeteneklerini en üst seviyeye ulaştırarak aile ve toplumla olumlu ilişkiler kurup, aileleri de eğitimi destekleyici çalışmaların içine alan mutlu,sağlıklı, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan, farklı sosyo-ekonomik kültürlerde yetişen öğrencileri aynı çatı altında toplayıp eşit imkanlar sağlayan, dezavantajlı bölgelerde okul öncesi eğitimin önemini yayan, her çocuğun farklı ve özel olduğunu ve bireysel farklılıklarını dikkate alıp benimseyen bir kurum olarak; ahlaklı, kendini gerçekleştirebilecek, öz güveni yüksek çocuklar yetiştirerek öğrenmenin önündeki tüm engelleri kaldıran okul öncesi eğitimde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak, izlenen, sürekli gelişen, saygın bir eğitim-öğretim yuvası ve alanında örnek, lider bir kurum olmak.

Misyon: Yunus Emre Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve milli,manevi,kültürel değerleri benimseyen,yaratıcı düşünüp düşüncelerini bağımsızca ifade edebilen, vatan, millet, bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,çağdaş,düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan ve geleceğe güvenle bakan mutlu bireyler yetiştirmeyi, ayrıca ´Her çocuk farklı ve özeldir.´sözünü ilke eden okul öncesi kurumuyuz.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30-13:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5516204478

WEB - https://kagizmanyunusemreanaokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI KÜMBET MAH. DERVİŞ EFENDİ SK. YUNUS EMRE ANAOKULU BLOK NO 27 KAĞIZMAN / KARS

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım ULAŞIM BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLARLA SAĞLANMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 3 KM OLAN OKULUMUZ İL MERKEZİNE 85 KM´DİR.